ketterä - luotettava - avoin

Liity osaksi suomen kovinta low-codeen, automaatioon ja prosessikonsultointiin erikoistunutta yritystä!

Me Aitomationilla tarjoamme työympäristön, jossa luottamus ja avoimuus ovat avainasemassa. Uskomme että parhaat ideat syntyvät avoimen keskustelukulttuurin ja tiiviin yhteistyön ansiosta.

Työtehtävämme ovat sopivan haastavia, jotta ne tarjoavat tilaisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Haastavuuden tueksi saat kannustavat, alansa huiput työkaverit –  meillä tehdään töitä yhtenä tiiminä!

Asiakkaamme kiittelevät meitä saumattomasta yhteistyöstämme – projektit sujuvat alusta alkaen sujuvasti ja fiksusti. Tyytyväiset asiakkaat tekevät omastakin työnteosta mielekkäämpää! 

Yksi suurista eduistamme on mahdollisuus tehdä etätöitä myös ulkomailta käsin. Tule mukaan, niin pääset osaksi meidän dynaamista ja kannustavaa tiimiämme!

Team1 Team

Toimistolla tai etänä, valitse itse! 

Tervetuloa toimistolle, missä kahvi ja kokis ei ihan heti lopu. Jos taas työt sujuvat paremmin kotoa käsin, tee sieltä! Suurin osa meistä tekee niin. 

Viime vuonna Michele, Pekka ja Jari tekivät osan vuodesta töitä ulkomailta käsin. Jos esimerkiksi marraskuu Suomessa ei houkuttele, kiinnostaisiko aurinkoisempi vaihtoehto? 

Kuntosali - lounasravintoloita - kävelypalaveri Otaniemen rannassa?

Toimistomme sijaitsee erittäin mukavalla alueella Otaniemen ja Keilaniemen välissä.

Ideointikahvit toimiston kattoterassilla, sparrailulounas alakerran ravintolassa, töiden jälkeen ilmaiselle salille tai aftereille Fat Lizardiin - lets go!

Kehittäjä kehittyy – tuemme uraasi sertifikaateilla, koulutuksilla ja sparraamalla

Meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällä on oma selkeä kehityspolku, jonka suunnitteluun ja edistämiseen pääset vaikuttamaan itse valitsemasi kollegan kanssa. Tuemme kehittymistäsi, onhan se kaikkien kannalta win-win tilanne!

Avoimet työpaikat

Kurkkaa tarjontamme

Avoin hakemus

Etä / Otaniemi Vakituinen

Juuri nyt meillä ei ole aktiivista rekrytointia käynnissä, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja miksi haluaisit juuri meidän tiimiimme töihin. Olemme yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava mahdollisuus aukeaa!

Ota yhteyttä


Lähetä meille viesti niin jutellaan lisää: sales@aitomation.fi