Manuaalinen ja useaan eri järjestelmään tehty työmääräysten kirjaaminen ja raportointi ovat Viafin GASilla pala historiaa.

Nykyään kehittämämme softapohjainen robotti, Viabotti, hakee työmääräykset automaattisesti asiakkaiden ERP-järjestelmistä ja tuo ne viipymättä Viafin GASin omaan kunnossapitojärjestelmään ja asiantuntijoiden päätelaitteisiin.

Tausta

Manuaalinen ja useaan eri järjestelmään tehty työmääräysten kirjaaminen ja raportointi oli hidasta ja altista virheille.

Ratkaisu

Prosessien läpikäynti ja automatisointi ohjelmistorobotiikalla ja pilvipalveluilla.

Lopputulos

  • Tieto liikkuu asiakkaalta kunnossapidon asentajalle reaaliajassa, softarobotin avulla, mikä tehostaa työskentelyä ja minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden.
  • Huomattava työntekijätyytyväisyyden parantuminen. Automaatiot välittävät työtilaukset ja töiden raportoinnit reaaliaikaisesti eri järjestelmien välillä.
  • Saavutettu reaaliaikaisuus tehostaa työskentelyä merkittävästi, erityisesti nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa.
  • Viafin GASin työntekijät voivat seurata ohjelmistorobotin työskentelyä selkeästä ja helppokäyttöisestä ohjausnäkymästä.

Hyödyt:

Työntekijälle: Dokumentointi ja raportointi työkohteesta yhteen paikkaan, Reaaliaikaisuus tehostaa työskentelyä - erityisesti nopean reagoinnin tilanteissa, Omien työtilausten seuranta ja hallinta

Asiakkaille: Toiminnan läpinäkyvyys Viafinin ja asiakkaiden välillä

Viafinille: Automaatiot välittävät työtilaukset ja töiden raportoinnit reaaliaikaisesti eri järjestelmien välillä, Prosessin valvonta - Robotin seuranta ja älykäs vianselvitystyönkalu, Laskutuksen ajantasaisuus

“Aikaisemmin työmääräykset on naputeltu koneelle käsin. Nyt tieto liikkuu asiakkaalta kunnossapidon asentajalle reaaliajassa, softarobotin avulla, mikä tehostaa työskentelyä ja minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden.” Viafin GASin kehityspäällikkö Petri Nikkanen kertoo.

Petri Nikkanen, Kehityspäällikkö

Aloitetaanko?

Kumppanisi prosessikehityksessä, automaatioissa ja low-codessa.