Pasi Pölönen

Pasi Pölönen

Founding Partner

Pasi on toinen perustajistamme ja todellinen Lean-guru. Aiempi työkokemus GE:ltä, OP-ryhmästä ja Nokialta ovat tehneet hänestä raudanlujan liiketoiminnan kehittäjän.

Petri Ketola

Petri Ketola

Founding Partner

Petri on toinen perustajistamme ja modernin sovelluskehityksen edelläkävijä. Petrin hoidossa hanke kuin hanke viedään maaliin haastavuudesta riippumatta.

Jari Jaatinen

Jari Jaatinen

Sales Director

Jari on Aitomationin keskeinen asiakkaiden ymmärtäjä sekä sopimusten maaliin saattaja. Hänen johdolla monimutkaisetkin hankkeet saadaan sopimuksiin ja käyntiin.

Eliisa Uusitalo

Eliisa Uusitalo

Projektipäällikkö

Eliisa työskentelee projektipäällikkönä ja product ownerina OutSystems hankkeissamme. Ja tulosta syntyy!

Tero Tomukorpi

Tero Tomukorpi

Johtava konsultti

Huippuanalyyttinen Tero yhdistää sujuvasti Leanin ja Low-Coden konkreettisiksi tuottavuutta parantaviksi ratkaisuiksi asiakkaillemme. 

Pekka Sahlsten

Pekka Sahlsten

Microsoft Architect

Pekka on Microsoft Power Platform ja Azure -arkkitehti ja vastaa ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pekalla on kymmenien vuosien kokemus Microsoftin sovellusmaailmasta.

Pyry Vanamo

Pyry Vanamo

Head of Automation

Pyry on full-stack -arkkitehti ja -kehittäjä, joka taivuttaa Power Platformia sujuvasti myös vaikeampiin kokonaisuuksiin.  Pyryllä on pitkä kokemus Power Automate -ratkaisuista.

Pekka Aavikko

Pekka Aavikko

Johtava konsultti, julkinen sektori

Pekan löytää tyypillisesti Aitomationin julkisen sektorin prosessikehityshankkeista, mutta hänen osaamistansa on koeteltu myös monilla muilla toimialoilla. 

Sanna Alamäki

Sanna Alamäki

People Operations Lead (interim)

Sanna vastaa operaatiomme sujuvuudesta sekä tiimimme kehittymisestä. Sannalla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä.