Microsoft solution area
Microsoft Azure Power Platform Microsoft Fabric Open AI

Tutustu Microsoft- palveluihimme

azure1

Microsoft Azure

Azure Integration Services / Azure AI Studio / Azure Machine Learning Studio / Azure Data Platform

Microsoft Azure on maailman johtava pilvipalvelualusta kaikkien eri organisaatioiden tarpeisiin

Tiimimme hyödyntää Microsoft Azuren laajasta pilvipalvelualustasta erityisesti dataan, analytiikkaa, integraatioihin ja AI:hin liittyviä palveluita. Azuren paövelu- ja työkaluvalikoiman avulla rakennamme monipuolisesti ratkaisuja eri toimialojen ja organisaatioiden tarpeisiin.

Microsoft Azure tarjoaa kattavimman tarjoaman johtavaa AI toiminnallisuutta. Tekoäly ja koneoppiminen, sekä mm. niin suuret kuin pienet kielimallit ovat kattavasti saatavilla edullisina ja helposti käytettävinä palveluina, joiden varaan rakennamme innovatiivisia ratkaisuja. 

Microsoft Azure tarjoaa kattavan joukon ominaisuuksia data platform -toteutuksiin, kuten esim. relaatiotietokantojen, Big Data -järjestelmien, reaaliaikaisten analytiikkapalveluiden, koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämisen. Näitä ovat esimerkiksi Azure SQL Database, Azure Cosmos DB, Azure Data Lake Storage, Azure Databricks, Azure Synapse Analytics ja Azure Machine Learning.

Liiketoimintasovellusten tärkeimpiä ominaisuuksia on integrointi osaksi yrityksen arkkitehtuuria – luotettavasti ja saumattomasti varmistaen datan tehokkaan liikkumisen ja korkean automaatioasteen. Azure Integration services, Fabric ja muut Azure -palvelut tarjoavat kattavan joukon toiminnallisuutta ratkaisujen yhdistämiseen niin omassa verkossa kuin yhteistyökumppaneiden välillä. 

Microsoft-Power-Platform-2023

Microsoft Power Platform

Power Apps / Power Automate / Power Pages / Copilot Studio / Microsoft Dataverse 

Microsoft Power Platform on maailman johtava low-code -alusta tehokkaaseen sovelluskehitykseen 

Olemme johtava Power Platform -kehityskumppani suomalaisille suurille ja keskisuurille organisaatioille. Tarjoamme käyttöösi kokeneen ja kattavasti sertifioidun tiimimme kaikissa Power Platform -matkasi vaiheissa. Olipa tarpeesi liiketoimintakriittinen sovellus tai työnkulku, asianhallintaratkaisu, dashboard tai organisaatiosi dataan ankkuroitu copilot, toimitamme sen tehokkaasti ja ammattitaidolla – unohtamatta asiakaslähtöisiä elinkaaripalveluitamme.

Microsoft Power Platform tarjoaa kattavan työkalupakin jolla rakennetaan liiketoimintasovelluksia ja automaatioita kaikkien organisaatioiden tarpeisiin.

Power Platformin avulla voit digitalisoida liiketoimintaprosessisi, parantaa asiakaskokemustasi ja antaa työntekijöillesi välineet työskennellä älykkäämmin ja nopeammin. Power Platform toimii joustavasti yhteen kaikkien muiden järjestelmien ja pilvipalveluiden, sekä on-prem-ratkaisuiden kanssa. Power Platform tarjoaakin valmiita connectoreita yli 1000 eri järjestelmään.  

Varmistamme onnistumisen käymällä läpi prosessinne datalähtöisesti prosessikonsultointimme toimesta. Tietovirtojen, prosessien ja oikeiden tavoitteiden ymmärtäminen varmistaa halutun lopputuloksen ja aikataulun.

Mikä low-code?

Low-code kehittäminen on ohjelmistokehityksen lähestymistapa, jossa sovelluksia kehitetään käyttämällä visuaalisia kehitystyökaluja ja konfigurointia perinteisen ohjelmointikielen kirjoittamisen eli koodaamisen sijaan. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sovellusten nopeamman ja edullisemman kehittämisen, eikä kehittäjän tarvitse välttämättä edes osata perinteistä ohjelmointia.

Microsoft Power Platform

Tutustu alta Microsoft Power Platform -palveluihimme

Arviointi ja strategia
Suunnittelu ja kehitys
Integraatiot ja migraatio
Turvallisuus ja hallinta
Jatkuvat palvelut
Close Open Arviointi ja strategia

Arviointi ja strategia

Analysoimme nykyiset liiketoimintaprosessisi, haasteet ja mahdollisuudet  ja suosittelemme parhaita Power Platform -ratkaisuja tarpeisiisi. Autamme sinua myös määrittelemään vision, tavoitteet ja tiekartan Power Platform -käyttöönotollesi.

 
Microsoft_logo_(2012).svg
Close Open Suunnittelu ja kehitys

Suunnittelu ja kehitys

Suunnittelemme ja kehitämme mukautettuja Power Platform -ratkaisuja, jotka on räätälöity vaatimuksiesi ja eritelmiesi mukaan. Käytämme ketteriä menetelmiä ja parhaita käytäntöjä varmistaaksemme laadun, tehokkuuden ja käyttäjätyytyväisyyden.

 
Microsoft_logo_(2012).svg
Close Open Integraatiot ja migraatio

Integraatio ja migraatio

Integroimme Power Platform -ratkaisusi olemassa oleviin järjestelmiisi, tietolähteisiisi ja sovelluksiisi. Autamme sinua myös siirtämään vanhat sovelluksesi Power Platformiin varmistaen sujuvan ja saumattoman siirtymän.

 
Microsoft_logo_(2012).svg
Close Open Turvallisuus ja hallinta

Turvallisuus ja hallinta

Autamme sinua turvaamaan ja hallitsemaan Power Platform-ratkaisujasi käyttämällä roolipohjaista käyttöoikeuksien hallintaa, tietojen häviämisen estämistä koskevia käytäntöjä, tarkastusta ja valvontaa. Autamme sinua myös noudattamaan asiaankuuluvia säädöksiä ja standardeja, kuten GDPR:ää.

 
Microsoft_logo_(2012).svg
Close Open Jatkuvat palvelut

Jatkuvat palvelut

Tarjoamme kattavan tuen Power Platform -ratkaisuillesi sekä joustavasti resursseja jatkokehitykseen. Jatkuvan kehittämisen palveluilla voit maksimoida Power Platform -investointisi arvon ja kokeneen osaajatiimin käyttöösi joustavasti tarpeen mukaan.

 
Microsoft_logo_(2012).svg
MS-Fabric

Microsoft Fabric

SaaS -pilvipalvelualusta, joka mahdollistaa monipuolisten data- ja analytiikkaratkaisujen kehittämisen, integroimisen ja hallinnoinnin skaalautuvasti ja tehokkaasti – varustettuna vahvalla data- ja AI-osaamisellamme.

Microsoft Fabric on kattava data platform -ratkaisukokonaisuus paketoituna valmiiksi SaaS-palveluksi

Fabric sisältää kaiken mitä data platformilta voi odottaa valmiina pakettina varmistaen suorimman tien lisäarvoon, kuten:

  • Modernin tietovaraston
  • Palvelut integraatioon ja tiedon jalostamiseen
  • Johtavan Power BI -analytiikkaratkaisun valmiina pakettina
  • Ja paljon muuta.

Fabric soveltuu erinomaisesti suurille organisaatioille, mutta skaalautuu tarpeen mukaan hyvin myös pienempiin tarpeisiin. Fabricin suoraviivaista käyttöönottoa tukee yksinkertainen, käyttöön perustuva lisensointimalli. 

Microsoft Fabric on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja skaalautuvuutta kattavasti erilaisiin tietojenkäsittelytarpeisiin, oli kyse sitten perinteisestä analytiikasta ja tiedon jalostamisesta, Enterprice Data Warehouse -tarpeista, reaaliaikaisesta analytiikasta tai AI:n ja koneoppimisen hyödyntämisestä.  

OpenAI_Logo.svg

AI

Artificial Intelligence (AI) / Koneoppiminen / Natural Language Processing (NLP) / GPT (Generative Pre-trained Transformer) / NLP Models / Kielimallit

Open AI

Microsoft OpenAI -palvelut ovat osa yhteistyösopimusta, joka solmittiin Microsoftin ja tekoälyalan johtavan tutkimuslaitoksen, OpenAI:n välillä. Tämä yhteistyö pyrkii  edistämään tekoälyn kehitystä ja sen hyödyntämistä eri toimialoilla tarjoamalla kehittyneitä tekoälyratkaisuja ja työkaluja Microsoftin pilvipalvelualustan kautta. Lisäksi Microsoft ja OpenAI tekevät yhteistyötä tekoälyyn liittyvässä tutkimuksessa, kehittäen uusia teknologioita ja sovelluksia.

Tähän yhteistyöhön kuuluu useita erilaisia palveluita ja työkaluja, jotka hyödyntävät OpenAI:n kehittämiä teknologioita ja tutkimustuloksia. Näihin palveluihin voi kuulua esimerkiksi tekoälyyn perustuvat kognitiiviset palvelut kuten puheentunnistus, luonnollisen kielen käsittely, käännöspalvelut ja kuvantunnistus. Näitä palveluita voidaan hyödyntää monenlaisissa sovelluksissa, kuten asiakaspalvelussa, henkilökohtaisissa avustajissa ja analytiikassa.

Microsoftin tarjoamat koneoppimisalustat, kuten Azure Machine Learning, voivat hyödyntää OpenAI:n kehittämiä algoritmeja ja malleja mahdollistaen tehokkaan ja skaalautuvan koneoppimisen sovelluskehityksessä. Microsoft Azure -alustalla tarjotaan myös useita tekoälyyn liittyviä palveluita, kuten puheentunnistus, kuvantunnistus, tunteiden tunnistus ja konversio-optimointi.

Screenshot 2024-03-28 at 13.33.11

AI-REFERENSSIT

Meillä on kokemusta useista eri AI-käyttötapauksista, joissa tekoäly saadaan aidosti osaksi organisaation prosesseja ja tuottamaan liiketoiminta-arvoa.

 
 
Microsoft-ratkaisut

Vaikuttavilla tuloksilla ja vankalla substanssiosaamisella.

Ota yhteyttä

Business Finland

 

Prosessien nykytilan arviointi ja kehittäminen

Aitomation tuki Business Finlandia ydinprosessien määrittelemisessä, kuvaamisessa ja analysoimisessa sekä kehitystiekarttojen laatimisessa

Lue lisää

S_logo.svg

 

Laatupalaute-prosessin tehostaminen

Aitomation loi ratkaisun jonka ansiosta asiakaspalvelija voi keskittyä entistä enemmän asiakkaaseen ja laadunhallintaan. Tuloksena laatupalautteen käsittelyn tehostaminen, parempi työn tuottavuus ja parantunut työntekijäkokemus.

Lue lisää

OSTP_blue_rgb

 

Resurssien optimointi ja tuottavuuden parantaminen

Teollisen tuotannon optimointi paremmalla päätöksenteolla ja resurssien hyödyntämisellä - kohti 100 miljoonan euron liikevaihdon kasvutavoitteita

Lue lisää