Datalähtöinen prosessikonsultointi on keskeinen osa asiakkaidemme tuottavuushankkeita

Prosessikonsultointimme ydin on asiakasarvon ja -tarpeiden ymmärtämisessä, olipa kyseessä loppuasiakas tai prosessin sisäinen asiakas. Keskitymme kokonaisiin arvovirtoihin ja yksittäisiin toimintaprosesseihin, tunnistamme uusia mahdollisuuksia ja kehitämme niitä alusta loppuun.

Avustamme asiakkaitamme tehokkaampien ja toimivampien prosessien kehittämisessä, mikä on yksi keskeisimmistä tavoitteistamme. Työmme sisältää prosessien analysointia, datavirtojen jalostamista, prosessilouhintaa, prosessimuotoilua sekä toimintamallien ja teknologian kehittämistä organisaation tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Prosessikonsultoinnin avulla tuemme asiakkaitamme asiakaslähtöisyydessä, laadun parantamisessa, kustannusten vähentämisessä ja toiminnan tuottavuudessa, jolloin lopputuloksena on esimerkiksi:

  • Parempi asiakas- ja työntekijäkokemus
  • Prosessien uudelleenmuotoilu ja suoraviivaistamistaminen
  • Manuaalisen työn väheneminen automaation avulla
  • Toiminnan tehostaminen teknologisten ratkaisujen ja metriikkapohjaisen läpinäkyvyyden avulla.

Kokonaisvaltaisen prosessikonsultoinnin avulla luomme asiakkaillemme kestävää kilpailuetua ja autamme heitä saavuttamaan strategiset tavoitteensa tehokkaammin ja tuloksellisemmin.

Prosessiosaamista laaja-alaisesti

 

Haasta meidät ratkaisemaan sinunkin organisaatiosi haasteet ja pullonkaulat matkalla parempaan tuottavuuteen. Tässä esimerkkejä tilanteista, joissa voit luottaa meihin:

Taloushallinnon prosessien tehostaminen

Oli kyseessä sitten P2P, O2C, R2R, AA tai W2W - me tunnemme talouden prosessien kipupisteet ja osaamme kehittää niitä prosessi- ja teknologialähtöisesti.

Henkilöstöhallinnon prosessien tehostaminen

Prosessi- ja teknologiaratkaisut aina onboardingista offboardingiin asti. HR-johdolle tarjoamamme prosessikehitys- ja teknologiaratkaisut mahdollistavat työsuhteen koko elinkaaren tehokkaan hallinnoinnin.

Liiketoiminnan ydinprosessien tehostaminen

Prosessiosaamisemme avulla pystymme tarjoamaan ratkaisut yrityksenne ydinliiketoiminnan keskeisiin prosessipullonkauloihin, painottaen aina liiketoiminnan arvon tuottamista.

Hankinnan prosessien tehostaminen

Toimittajien hallinta, sopimusten hallinta, tehokkuuden ja kustannusten hallinta, laadunvarmistus. Aitomationin ratkaisuilla tuodaan läpinäkyvyyttä hankintajohdon prosesseihin ja mahdollistetaan toiminnan kehittäminen datan, automaation ja prosessien sujuvoittamisen avulla

Asiakaspalvelun tehostaminen

Varmistamme, että asiakkaidemme asiakaspalvelun laatu ja nopeus eivät kärsi omien prosessienne mahdollisista ongelmista. Analysoimalla ja optimoimalla prosessejanne, parannamme tehokkuutta ja poistamme pullonkaulat, mikä mahdollistaa saumattoman ja nopean asiakaspalvelun.

 

 

Meihin luottaa jo

yli 100

erikokoista suomalaista yritystä.