Aitomaatti

Me olemme Aitomaatio!

Aitomation auttaa sinua löytämään edullisia ja kevyesti käyttöönotettavia prosessiälyratkaisuja, joilla voit päivittää liiketoimintasi uudelle tasolle – viimeisimpiä IT-työkaluja, metodeja ja alustoja hyödyntäen. Kuka tahansa osaa luetella viimeisimmät hype-termit. Harva pystyy kääntämään liiketoiminnan strategiset tavoitteet moderneiksi ratkaisuiksi, ja saamaan tekoälystä, ohjelmistorobotiikasta, pilvipalveluista ja leanista aitoa liiketoimintahyötyä ja kilpailuetua.

Kokemuksemme perustuu tosielämän bisnes- ja korporaatiorooleihin. Tiedämme mitä tarkoittaa minimoida muutoksen ja uuden teknologian käyttöönoton vaiva – sekä maksimoida sen tuoma hyöty, kun kehitetään prosesseja ja boostataan niitä uuden tekniikan avulla. Kyse ei ole kehitysbudjetin maksimoinnista, vaan siitä että ymmärtää, mihin tekeminen kannattaa fokusoida. Sinä voit keskittyä ydintehtävääsi, me huolehdimme prosessit kuntoon puolestasi.

Pasi Pölönen

Bisnes-strategisti
Founding partneri

Pasin intohimona on kääntää liiketoimintastrategioita moderneiksi automatisoiduiksi digitaalisiksi palveluiksi. Hän tietää miten yhdistetään liike-elämän prosessit ja tarjolla olevat uuden teknologian tarjoamat ratkaisut.  Minimiriskillä ja minimikustannuksilla!

Petri Ketola

Bisnes-teknologisti
Founding partneri

Petrin päässä on liiketoimintajohtajan ajatusmaailma varustettuna vahvalla IT-twistillä.  Petri ajattelee kuin CIO/CTO.  Se mikä saa hänet oikeasti innostumaan, on miettiä, miten luodaan uuden teknologian avulla yritykselle aitoa kilpailuetua. 

Johanna Vehniäinen

Automaatio-spesialisti
Ratkaisuarkkitehti

Johanna rakastaa prosessien automatisointia ja monimutkaisten prosessipulmien ratkaisemista erilaisilla teknisillä työkaluilla. Hän on käytännön kädet savessa -tyyppi, joka luo uusia teknisiä ratkaisuja sekä vanhoihin, että uusiin liiketoimintahaasteisiin. 

Aleksanteri Aaltonen

Softa-generalisti
CTO, Partneri

Aleksanteri on yleismies Jantunen. Ei väliä tarvitaanko apua käyttöliittymäsuunnittelussa vai hardishakkeroinnissa, tai vaikka Azuressa – Allu hallitsee kaiken.  Sen lisäksi että hän on .NET, DevOps ja AWS-guru, hän on se full stack koodari, josta olet aina unelmoinut!

Noora Torpo

Data-analyytikko
Sovelluskehittäja

Noora  on tiimin matemaatikko ja lukujen murskaaja. Data, algoritmit ja systeemisuunnittelu ovat hänen intohimonsa. Noora saa kiksit ratkaisemalla ongelmia ja rakentamalla käytännön ratkaisuja käyttämillämme tehokkailla työkaluilla. 

Tero Tomukorpi

Prosessi-analyytikko
Bravedo kanavamanageri

Tero on tiimin prosessi-guru. Hän on havainnut että prosessien kehittäminen tuo saman hyödyn liiketoiminnalle kuin voimanosto keholle. Tero tietää, että kestäviä tuloksia luodaan datan, analyysin ja pragmaattisen Lean-lähestymistavan avulla.

Elisa Lukin

Palvelumuotoilija
RPA-kehittäjä

Elisaa inspiroi bisnesprosessien mallinnus ja datan visualisointi. Hän on prosessimaailman “Utelias AI”:  RPA-koodari palvelumuotoilutwistillä ja ripaus CRM/ERP-konsulttia. Kaikki samassa asiakaslähtöisessä paketissa. 

Sinä?

Seuraava Aitomation-
tiimin jäsen?

Onko intohimosi Lean liiketoiminta ja prosessien uudelleensuunnittelu? Oletko automaatio-osaaja tai analyst-guru vahvalla bisnes- ja IT-taustalla? Kädet savessa koodari, jolla on tekoälykokemusta? Liity tiimiin!

Tero Vyyryläinen

Digi-agilisti
Ratkaisuarkkitehti

Tero hanskaa kompleksit sovellusintegraatiot. Tämä monitaitoinen tiimiläinen on Microsoft-guru ja erityisen inspiroitunut AI-sovelluskehyksistä sekä low code alustoista. Katse tiukasti kohti alan uusinta kehitystä tähystäen.